Bestillinger

Jeg kan tilbyde dig at male et helt unikt og personligt maleri, hvor jeg tager udgangspunkt i netop din indretning. Vi bliver sammen enige om størrelsen, medmindre du har et helt specifikt ønske. Jeg kommer med forslag til farver, som passer til jeres indretning, men er selvfølgelig også lydhør på jeres ideer og ønsker. Jeg tilstræber at give maleriet liv og personlighed. Jeg synes at det er vigtigt at malerier er med til at give jeres indretning kontrast, så det ikke bliver et anonymt maleri, som “bare” passer ind i farverne.
Jeg besøger ofte mine kunder, da jeg synes det giver et godt udgangspunkt for processen. Mine malerier består af mange lag, og hvert et lag betyder noget for dybden i maleriet og selvfølgelig det endelige resultat.  

Et besøg er ganske uforpligtende. Hvis I efter besøget vælger at gå videre med bestillingsprocessen, betales der et depositum på        15 % af maleriets købspris. Resten af maleriets købspris betales, hvis maleriet godkendes. 

Jeg bestræber mig meget på at opfylde jeres ønsker til det nye maleri, og når jeg er færdig med det endelige resultat, fremsender jeg fotos til godkendelse. Hvis I her i processen er tilfredse med maleriet, leverer jeg det hjem til jer, hvorefter I har mulighed for at have det på prøve i en aftalt periode. 

Skulle i mod forventning ikke være tilfredse med det endelige resultat, efter levering, er der ingen købetvang. Returnering skal dog ske indenfor 14 dage. 

Samtidig er der heller ikke mulighed for at ændre på maleriets opbygning, efter levering.

Jeg forbeholder jeg mig ret til ikke at tilbagebetale depositummet, hvis maleriet ikke lever op til det forventede, da det skal dække diverse udgifter i forbindelse med opgaven. 

Her ser du nogle eksempler på tidligere bestillingsmalerier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.