some_text

En bestilling på et mindre smalt maleri, endte med et stort …

Maleriet du ser her, er betilt af et par der var flyttet fra et stort hus, til en ny lækker lejlighed, med en fantastisk udsigt over skov og by. De boede meget moderne og tidsløst og de havde både købt nyt og været ret konsekvente med de få ting de ville bevare af møbler, arvestykker og pynteting. stort maleri der hænger i spisestue - alrum af pia boe

Den oprindelige bestilling var et mindre smalt maleri, der skulle hænge i stuen. Da vi gik rundt i lejligheden, blev jeg ved med at se et stort maleri for mig, på den mest centrale plads i boligen. Det var en stor væg mellem to døre, som man både kunne se fra stuen, spisestuen og fra køkkenet. Jeg foreslog det til dem og de var meget hurtigt med på “plan B”.  Nu er de meget glade for det store maleri og de synes at binder stuerne og deres stil rigtig godt sammen.

GemGem

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on TumblrEmail this to someone

Comments are closed.