some_text

Malerier på bestilling

Jeg kan tilbyde dig at male et helt unikt og personligt maleri, hvor jeg tager udgangspunkt i netop din indretning. Vi bliver sammen enige om størrelsen, medmindre du har et helt specifikt ønske. Jeg kommer med forslag til farver, som passer til jeres indretning, men er selvfølgelig også lydhør for jeres ønsker. Jeg tilstræber at give maleriet personlighed og liv. Jeg synes det er vigtigt, at maleriet er med til at give jeres indretning kontrast, så det ikke bliver et anonymt maleri, som ”bare” passer i farverne.

Jeg besøger oftest mine kunder, da jeg synes det giver et godt udgangspunkt for processen.

Mine malerier består af mange lag, og hvert et lag betyder noget for dybden i maleriet og selvfølgelig det endelige resultat. Jeg maler med akrylmaling, oliekridt kombineret med bejdse.

Når processen er ved vejs ende finder vi sammen en leveringsdag, hvor jeg kommer med det færdigindrammede maleri.

Det er meget vigtigt for mig, at maleriet lever op til det forventede, og der er derfor ingen købetvang.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for yderligere spørgsmål. Gerne på mail: piaboe@live.dk eller tlf. 40978301